Ειπαν για εμας: Εργασια

Αλέξανδρος - Banking Services Expert

"Είχα ετοιμάσει μόνος μου το βιογραφικό μου και το είχα στείλει σε μια αγγελία τράπεζας του εξωτερικού. Αφού πέρασε ένας μήνας περίπου χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από τη CV Excellence την οποία μου είχε συστήσει μια φίλη μου. Η Άννα έφτιαξε από την αρχή το βιογραφικό μου στα Αγγλικά και το cover letter. Αφού ξαναέστειλα για την ίδια αγγελία, μετά από λίγες μέρες με κάλεσαν σε συνέντευξη! Ζήτησα από την Άννα να με προετοιμάσει και για τη συνέντευξη στα Αγγλικά. Τελικά μετά από 2 interviews και μια εβδομάδα αξιολόγησης επιλέχθηκα ανάμεσα σε 2.000 υποψήφιους.  Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είχαμε επικοινωνία σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και με βοήθησε πολύ."

Νικολέτα - R&D Analyst

"Βρήκα μέσω αγγελίας στο LinkedIn μια θέση Αναλυτή σε τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης σε πολυεθνική στην Αθήνα. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω αίτηση για αυτή τη θέση. Ζήτησα τη βοήθεια της Άννας και ετοιμάσαμε το βιογραφικό μου στα Αγγλικά και το προφίλ μου το LinkedIn. Πήγε πάρα πολύ καλά η αίτησή μου. Με κάλεσαν σε συνέντευξη και τελικά επιλέχτηκα από 600 υποψήφιους."

 Μαρία - Assistant Auditor

"Πάρα πολύ καλή δουλειά και με το βιογραφικό μου και με το προφίλ μου στο LinkedIn. Αρχικά ήμουν λίγο επιφυλακτική γιατί βρήκα μόνη μου τη CV Excellence μετά από αναζήτηση στο internet. Επειδή δε μου την είχε συστήσει κάποιος φόβομουν ότι το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. Τελικά ήταν πολύ ωραίο και το στήσιμο και το περιεχόμενο."

 Χρήστος - Operations Director

"Εργάζομαι στην ίδια εταιρία από το 1989 και συνεπώς δεν είχα πότε ασχοληθεί με το βιογραφικό μου ή με το προφίλ μου στα social media. Έβλεπα όμως συνεργάτες μας στο εξωτερικό ή συναδέλφους που παρουσίαζαν πολύ ωραία τον εαυτό τους στο LinkedIn και σκέφτηκα ότι θα με βοηθούσε εάν είχα και εγώ μια ανάλογη εικόνα. Μου άρεσε πάρα πολύ το βιογραφικό, κυρίως επειδή έχω περάσει από αρκετές θέσεις management και χρειαζόμουν κάτι επαγγελματικό και εξειδικευμένο. Έμαθα πώς να χειρίζομαι το προφίλ μου στο LinkedIn, διαλέξαμε μια καλύτερη φωτογραφία και το κυριότερο, γράφτηκε το περιεχόμενο γιατί εγώ το είχα αφήσει σχεδόν άδειο. Ειδικά με το LinkedIn είδα άμεσα μεγάλη διαφορά γιατί αυξήθηκαν οι επαφές μου και η δικτύωσή μου."

 Τάσος - Προγραμματιστής (Software Engineer)

"Πολύ καλό περιεχόμενο και άμεση παράδοση. Ζήτησα τη βοήθεια της CV Excellence γιατί έπρεπε άμεσα να στείλω το βιογραφικό μου σε μια εταιρία που με βρήκε μέσω του LinkedIn. Επειδή το αντικείμενό μου είναι σχετικό με τεχνολογίες, ήθελα να είναι εξειδικευμένο το περιεχόμενο, με σωστές λέξεις και ορολογία. Το αρχείο που μου ετοίμασε είχε ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν."

 Δώρα - Statistical Analyst

 "Η προετοιμασία για interview που έκανα με την Άννα πριν πάω για συνέντευξη ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Με ρώτησαν ακριβώς ό,τι είχαμε συζητήσει στην προετοιμασία και μπόρεσα να δώσω καλές απαντήσεις και να περάσω στην επόμενη φάση. Το στάδιο αυτό με άγχωνε πολύ, κυρίως επειδή το interview θα γινόταν στα Αγγλικά. Πήγε όμως πολύ καλά και δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος."