Ειπαν για εμας: Σπουδες

 

Γιώργος - London Business School, MSc Management

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη βοήθεια της CV Excellence με τη διαδικασία των αιτήσεων. Είχα πάρει το πτυχίο μου από το Πολυτεχνείο της Κρήτης και έκανα τις αιτήσεις μου για Management στο Imperial, LSE και London Business School. Το τελευταίο με κάλεσε και σε συνέντευξη για την οποία είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και διαπίστωσα ότι όλες τις ερωτήσεις που μου έκαναν τις είχα προετοιμάσει με την Άννα, όταν κάναμε το mock interview. Πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να με πάρουν, αλλά τελικά τα κατάφερα."

Ελένη - London School of Economics, Master in Law (LLM)

"Αφού αποφοίτησα από τη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκίνησα να ετοιμάζω τις αιτήσεις μου για μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Απευθύνθηκα στη CV Excellence για τη σύνταξη του βιογραφικού μου που έπρεπε να συμπεριληφθεί στην αίτηση. Με ενδιέφερε να είναι ένα επαγγελματικό cv και στη μορφή και στο περιεχόμενο, καθότι είχα εργαστεί αρκετό διάστημα ως δικηγόρος και ήθελα να φαίνεται η εμπειρία μου. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν παίζει ρόλο το αντικείμενο σπουδών σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν με ό,τι κι αν επιλέξεις να σπουδάσεις."

Κωνσταντίνος - Imperial College London, MEng Aeronautical Engineering

"Έδωσα πανελλήνιες αλλά ήθελα να σπουδάσω αεροναυπηγός στο εξωτερικό. Η μητέρα μου βρήκε τη CV Excellence από το internet και κάναμε τις αιτήσεις για πανεπιστήμια της Αγγλίας και για το Delft University of Technology στην Ολλανδία. Η CV Excellence με βοήθησε και με την επιλογή των πανεπιστημίων που θα έστελνα και με τη διαδικασία. Ετοιμάσαμε το personal statement, συστατικές, το βιογραφικό, με βοήθησε με την επικοινωνία με τα πανεπιστήμια και με καθοδήγησε με τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών."

Απόστολος – TU Delft, MSc Construction Management and Engineering

"Το Delft ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η Άννα με βοήθησε με την ετοιμασία του essay και του βιογραφικού μου. Είχα καλούς βαθμούς, αλλά επειδή το πρόγραμμα είναι πολύ ανταγωνιστικό ήθελα να είναι και τα χαρτιά μου πολύ καλά για να ξεχωρίσω. Επειδή όταν έκανα την αίτηση δεν είχα πάρει ακόμα πτυχίο, φοβόμουν λίγο ότι δε θα γίνω δεκτός. Τελικά τα κατάφερα."

Τόνια - University of Amsterdam, MSc Economics

"Ήθελα να σπουδάσω σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας. Η Άννα με βοήθησε με την ετοιμασία του motivation letter για πανεπιστήμια στην Ολλανδία.Ήθελα ένα κείμενο που να περιλαμβάνει τις πληροφορίες που θέλει ένα πανεπιστήμιο να διαβάσει για να έχω καλές πιθανότητες.Τελικά με πήρε το πανεπιστήμιο που ήθελα περισσότερο."