Άννα Ντούμα

anna ntoumaΗ Άννα Ντούμα είναι Επαγγελματική Σύμβουλος και Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού της CV Excellence.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το 2008 ολοκλήρωσε τις Mεταπτυχιακές της Σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) στην Αμερική.

Παράλληλα με τις σπουδές της στο Pace University της Νέας Υόρκης, απέκτησε την πρώτη της εργασιακή εμπειρία στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του MTV Networks και συγκεκριμένα στο Tμήμα Εκπαίδευσης εργαζομένων που ενδιαφέρονται για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με την Αξιολόγηση και Επιλογή Προσωπικού. Έχοντας αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία στα διαφορετικά στάδια αξιολόγησης υποψηφίων - όπως η αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων και η διενέργεια συνεντεύξεων με υποψηφίους - δημιούργησε τη CV Excellence το 2011, η οποία βοηθά ανθρώπους κάθε ηλικίας στην αναζήτηση εργασίας ή σπουδών, καθώς και στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους μέσω της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και του Προσανατολισμού.

Τον Ιούνιο του 2016 έλαβε πιστοποίηση του προγράμματος "Επαγγελματική Αξιολόγηση και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική).

Αντικείμενο της δουλειάς της είναι η προετοιμασία ανθρώπων για την εύρεση εργασίας ή σπουδών αλλά και η συζήτηση και επίλυση θεμάτων επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέσω της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού.

Συμμετέχει ως εισηγήτρια σε βιωματικά workshops, ομιλίες και σεμινάρια για θέματα εργασίας και σπουδών σε χώρους πολιτισμού, ΜΚΟ και σχολεία (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, AIESEC Greece, Skywalker Events, Λεόντειος Σχολή Ν.Σμύρνης, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, κ.α.)

Στο παρελθόν συμμετείχε ως Εθελόντρια Επαγγελματική Σύμβουλος στο πρόγραμμα "Mellon" της Κοιν.Σ.Επ. knowl για την ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Στον ελεύθερό της χρόνο γράφει άρθρα με κύριο θέμα τις επαγγελματικές συμβουλές ή συμβουλές σπουδών στο blog της CV Excellence (http://www.cvexcellence.gr/index.php/blog). Στο παρελθόν έχει γράψει κείμενα ως guest blogger  σε άλλα websites, όπως στο Πρώτο Θέμα (www.protothema.gr) και στο website “all 4 mama” (www.all4mama.gr) που απευθύνεται σε μητέρες κάθε ηλικίας. 

LinkedIn Profile: Anna Ntouma

 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επαγγελματική Εμπειρία

 

Επαγγελματική Σύμβουλος | Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού

CV Excellence, Αθήνα

 

   

Recruiter - Τμήμα HR

Πλαίσιο Computers, Αθήνα

 

   

Human Resources Trainee - Τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης

MTV Networks, Νέα Υόρκη

 

Εκπαίδευση

 

Πιστοποίηση στην Επαγγελματική Αξιολόγηση και Προσανατολισμό

Πανεπιστήμιο Αθηνών-Κ.Ε.Α.Ε.Σ.

 Ανθρώπινο Δυναμικό, Μεταπτυχιακό (MS Human Resources)

Pace University, Νέα Υόρκη

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων,Πτυχίο

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Δραστηριότητες

 

Ομιλίες

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, AIESEC Greece,

Skywalker Events, Λεόντειος Σχολή Ν.Σμύρνης, Δ. Παπάγου-Χολαργού κ.α.

Αρθρογραφία

Blogger – CV Excellence Blog

Αρθρογράφος – all4mamma.gr | protothema.gr

Εθελοντισμός

Εθελόντρια Επαγγελματική Σύμβουλος σε ανέργους 2016 - 2017 

Πρόγραμμα " Mellon Επιταχυντής δεξιοτήτων", Knowl